15/11/11

Glow In Dark Template[Beta Version]


Macam tidak percaya..aku mereleasekan template glow in dark..huhu...namun ini hanyalah versi beta atau percubaan..aku memerlukan feedback dari blogger lain untuk memantapkan lagi template ni..

Kepada mereka yang mahu mencuba template ni boleh lah download..di sini..
Template ni x ada header,ruangan komen ada scroll bar,nama blog akan berubah pada setiap entri cth pada entri nama blog akan terpapar bersama tajuk entri,template ni memang ringan..siap boleh lambung lagi..

Akan diperkemaskan lagi..pada masa akan datang..

Live Demo

Download Glow In Dark Template[Beta Version]

Nota : Backup template lama anda sebelum menggunakan template ni..jika anda ada testing blog lagi bagus untuk anda terai test template ni pada testing blog anda...

sekian

4 ulasan:

Miss Eiza berkata...

smarttt =)

Polskahackrew berkata...

@Miss Eiza

Thanks..('',)

neesa_jun berkata...

santik tapi mo kena scroll dlu baru glow..hehe

Polskahackrew berkata...

@neesa_jun
kalau kau mau yg sentiasa glow pun blh bah..bkn ssh mau buat..

entri ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...