1/02/12

Hello Kitten template



Sudah lama aku tidak buat template.. dipetang yang indah dan santai ni.. bosan2 aku pun buat la template..

Template ni bertemakan hello kitty.. Macam yang aku pernah guna dulu..

Memang kiut miut template ni serta simple... kepada yang berminat boleh la download..

Template ni ada 1 sidebar.. pada footer ada 3 section add a gadget





Anda boleh lihat live demo DI SINI

Klik Sini untuk DOwnload

Sekian

7 ulasan:

gHadiskeCik berkata...

wah comey......! ermm hehehe ohsem sngt,wana kgmrn lak tu hehe

Polskahackrew berkata...

@gHadiskeCik
trima kasih.. ('',)

misz_eyza berkata...

cute2 template tue....

Polskahackrew berkata...

@misz_eyza
hehe .. thanks ('',)

Polskahackrew berkata...

@misz_eyza
hehe .. thanks ('',)

Ila nurul fadilah berkata...

gimana yah masang templatenya? help me please!!!

Polskahackrew berkata...

@Ila nurul fadilah

Template tu telah di delete oleh mediafire.. sy akan buatkan template tu semula secepat yang mungkin.. thanks 4 ur feedback,, yeah

entri ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...