14/12/11

Pop up yang mendatangkan hasil @ duit | Part 2


Entri ni sambungan entri Pop up yang mendatangkan hasil @ duit?

Mungkin aku terlalu gopoh share perkara tu...tapi setelah dapat beberapa feedback dari blogger psl cara tu..aku pun belek la desbot churp aku..sekali da cara tu salah

di sini aku sertakan screen shot tu.. mls mau tulis..hahaha


pada gambar di atas.. pada yang no 4 tu...jika anda buat cara ni anda suda langgar dia punya law... apa akan jadik kalau kantoi?...ntah..kena banned mungkin dan duit x dapat..?
Jadi macamana? mau teruskan atau tidak..terpulang dari anda.. aku tidak galakkan..klu tidak pun tunggu sampai pendapatan aku rm 100..dapat cashout atau tidak? hhehe..tapi lambat lagi la..

Jika anda mau teruskan juga..teruskan membaca atau terus scroll ke bawah untuk link cara buat pop up shoutbox

Jadi pada entri ni aku ingin meminta maaf kepada pengunjung blog ni sebab terlalu banyak pop up pada home page...bukan la berhajat mau beli kapal terbang...tapi saja mau test... akan datang aku akan buang juga pop up tu...

Kira pop up tu eksperimen la samada aku akan kena banned oleh churp2 atau tidak...

jika pendapatan kemarin rm 2.40.. pendapatan hari ni up lagi la huhu... tidak la banyak sangat tapi jumlah tu lagi banyak dari pendapatan adverlets aku sejak dari bulan 9 tahun ni....huhu


huhu rasanya angka tu boleh up lagi kalau aku kempen d FB..hehe....

jadi kepada mereka yang berminat boleh la tengok tutorial buat pop up spoiler shoutbox

Klik Sini

ada beberapa blogger yang aku bagi script tu..kemarin dan hari ni aku tanya hasil pendapatan churp..rata2 jawap masyuk..jadi nasehat aku kepada mereka yang guna script ni...pandai2 la mau idup ...K

Klik Sini untuk daftar CHURPCHURP

Sekian

6 ulasan:

Hanif Idrus berkata...

betul!!!
ada macam-macam cara..
tempoh hari ada blogger buat entri..nak lajukan traffic..di akat aklik sini dalampost dia..
emm..keluar iklan churp2 dia..hehehhe

Polskahackrew berkata...

@Hanif Idrus

cara tu salah juga.. cara tu mcm yang dont no5..huhu..macam2 org buat kan..utk dptkan hasilkan..('',)

thomas berkata...

macam2 cara ada utk menjana duit tapi perlu jaga2 sikit takut kena banned,
utk blogging jangka panjang ikutlah
etika yg tertulis.He!he!

Seri berkata...

thanks, saja nak test kat blog lain...cuba teman modified guna kode ini kalau boleh...seri test tak jd tp kalau url blog oke...


iframe height="0" src="URL SINI"width= "0"/iframe

Polskahackrew berkata...

@thomas

thanks bro..nasihat yang berguna..hehe.. tp mmg sy nak test walau sampai kena banned..cuma mau tau berapa lama masa diorang ambil untuk detect perkara mcm ni..('',)

Polskahackrew berkata...

@Seri

yang ni code apa seri? hehe..

entri ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...