15/12/11

Segmen : Blog paling Ringan Di Malaysia





Segmen ni memang menarik..apa tidak selain berpeluang dapat hadiah.. anda juga boleh saling bertukar2 tips dan pendapat tentang cara meringankan blog...

Masing2 ada tips tersendirikan..apa lagi kongsi2 la ..('',)

Jadi kepada mereka yang berminat mau join klik banner tu..thanks..

Mangsa tag aku

AqmilLambung

Mengarut Sudah

Azat

Diana Aziz

Sdr Musa

SharulNizam

Thomas

Cha a.k.a. Love Bug

Lala Lang

Norlida Ramli

Cikgu Faiz

Rohana Warisan Kraf

Paih

Ratu Zuleyqa

AfzalSukaSuki

CikFizaPink

Seri

Maya Mustwany

SEKIAN

17 ulasan:

NAZRUL AZAT berkata...

apa?? aku di tag?? ngeheheheheeee

Azhafizah[フィザ] berkata...

thanks tag fiza..mcm xringan je blog fiza..adesshh

ratu zuleyqha berkata...

aik ?? kne tag ke ?? xde nama pun ? hehe btw, eqha dh join http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/12/blog-paling-ringan-di-malaysia.html. thx ! (:

Aqmil Lambung berkata...

ahahaha... tag x kasi tau pun..
macam mane nk join ni... homepage x siap lagi, entry pun entah kemana.. huhuhu..

SeseDaP RaSa berkata...

aku juga di tag.. hehehe.. :-)

Norlida Ramli berkata...

tq tag..
insyaAllah nnt kalo free sy join :)

Polskahackrew berkata...

@NAZRUL AZATngeh X3

Polskahackrew berkata...

@Azhafizah[フィザ]

kena maintainance la jwpnya..hehe

Polskahackrew berkata...

@ratu zuleyqha
eh a'a la..sori2 lupa letak..da letak da

Polskahackrew berkata...

@Aqmil Lambung
mcmana mau bgtau bro.. x jumpa shoutbox..hehe.. mau join sng ja bro.. buat enrty..syarat blh tgk d blog penganjur..('',)

Polskahackrew berkata...

@SeseDaP RaSa

('',)

Polskahackrew berkata...

@Norlida Ramli

ok.. msh ada ms lg..('',)

MaYa MustWany berkata...

alorh krew,blog mas xringan..segan ar join.

ohh yee,best la de fb comment..mcm ne ek?wat la tutorial..hihi..btw template batu bata hitam ni rasa paling smart.^^

Polskahackrew berkata...

@MaYa MustWany

tutorial komen fb dah ada da.. cuba selongkar.. background batu bata ni cm dlm entri ni..hehe..thanks

sharul izam berkata...

wah kener tag..heheh....:)

oke...smbung kelas...:P

Polskahackrew berkata...

@sharul izam

bila mau smbg bro..('',) yang hari tu msh ingat x?

Karisma Merah berkata...

kena tengok betul2 blog ni..mcm ada tapi takder...mmg ringan

entri ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...