5/01/12

9 blogspot ditawan oleh PENGEMBARA TIMUR


Makin ganas encik PENGEMBARA TIMUR ni.. setiap minggu ada saja blog yang dia tawan.. Hebak..

Tapi sy lambat tau crita pasal ni.. bila salah seorang blogger tinggalkan komen yang blog dia kena tawan,, trus sy ke fanpage PEMGEMBARA TIMUR.. sekali tengok ada sembilan blogspot dan 2 akaun fb kena tawan..

Tapi bila aku tengok balik blogspot yang kena tawan tu.. cuma tinggal 3 atau 4 blog yang masih belum pulih.. selebihnya da ok..

Berikut adalah 9 blog yang ditawan

http://sweetshouze.blogspot.com/
http://nadzfisol.blogspot.com/
http://sentaphatisaya.blogspot.com/
http://sempoi9.blogspot.com/
http://yaniemayssa.blogspot.com/
http://jejakegembira.blogspot.com/
http://rzaal1306.blogspot.com/
http://blog-rzaal.blogspot.com/
http://lovingyoumydear.blogspot.com/

Jadik kepada sesiapa yang kenal dengan owner blog ni sila la habaq kat depa yang PENGEMBARA TIMUR aktif dikala malam hari..

Kali ni PENGEMBARA TIMUR menggunakan deface script yang baru.. makin menarik.. Jika kesemua blog telah pulih.. anda boleh lihat live demo

KLIK SINI


Sekian

14 ulasan:

Nin ja berkata...

bro apa kes..
lawa beb..
pink colour..
nice..
hehe~~


NINJA

pengembaratimur berkata...

@Nin jaekeke.. siot je pink color.. wakakakakak

gHadiskeCik berkata...

aMboi comey nyer blog ni..dah bertukar wrna pink siap ada hello kitty..ahaha i like,kalau camni ary2lh aku terjah blog ni..tpi agak2 pelik gak hehe

khairul berkata...

hebat la tuan ..sy ni apa pon x taw

Polskahackrew berkata...

@Nin ja
hehe.. skali skala berjiwa pink.. hahaha

Polskahackrew berkata...

@pengembaratimur
hahahaha

Polskahackrew berkata...

@gHadiskeCik
manada pelik .. hahaha

Polskahackrew berkata...

@khairul
masih newbie lagi bro.. hehe.. x apa bro.. pelan2 kayuh,, mesti boleh.. ('',)

Lady Emilya berkata...

kenapa ni? (==")

Polskahackrew berkata...

@Lady Emilya
blogspot yang kena tawan @ hacked

Nerdy Zuera berkata...

Comey nya kaler blog nie :)
lalala~ eh, ada link NH la pulak :P

Polskahackrew berkata...

@Nerdy Zuera
trima kasih.. link NH.. mana?

Nerdy Zuera berkata...

http://sempoi9.blogspot.com/

hehe :) rasa happy pulak bila balik dari sek0lah, dapat taw blog kene hack :)

Polskahackrew berkata...

@Nerdy Zuera

eh hepy?.. hehe... tp ok la skrg blog da ok kan.. ('',)

entri ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...