24/12/11

Blog http://mishmintoo.blogspot.com/ kena hack | PENGEMBARAtimur


Sedang aku membalas kunjungan kwn2 tiba2 aku nampak ada blogger shout yang dia tengah tunggu blog dia dikembalikan..

jadi aku pun lawat blog dia.. blog dia kena hack oleh PENGEMBARA TIMUR ..

dan seperti biasa aku pun godek2 la page source untuk buat live demo.. hehe

Oleh sebab ada live demo jadi aku tidak letakkan gambar... jadi pandai2 la anda tinguk tu live demo k

Kepada mereka yang kena hack tu tenang dan rilek... sebab PENGEMBARA TIMUR akan kembali kan akaun anda..

Aku sempat singgah di fanpage PENGEMBARA TIMUR.. jam 4 pagi x tido lagi.. menunggu owner blog klaim akaun mereka.. tapi.. tuan tanah blog dah ZZzzZZzZzz.....

Template anda juga dia akan bekap.. jadi.. santai.. anggap ja ini amaran atas kecuaian anda... ada pengajaran sebaliknya...

Anda boleh tengok hasil seni hasil karya PENGEMBARA TIMUR

http://mishmintoo.blogspot.com

Jika blog tu telah pulih.. anda boleh tengok live demo KLIK SINI

Ini adalah cara hacker menyampaikan pesanan kepada pengguna IT.. setiap blogger yang kena hack akan buat entri pasal tu dan akan disampaikan kepada blogger2 yang lain..

4 ulasan:

pengembaratimur berkata...

ko rindu aku kan2?? kan?? wakakak
like page aku pulak.. wahahaha

-rest in peace-
tolong buatkan deface kat aku 1 :(

Polskahackrew berkata...

pengembaratimur : ok.. siap nnti sy postkan..

X.m.i.n.t.o.o.X berkata...

cehh, smpat lg buat post psal blog sy. .>< haha:)

Polskahackrew berkata...

wah dah ok daa.. ('',)

entri ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...