25/12/11

Blog http://einleach0c0lategirl.blogspot.com kena hack | TD Crew - Brother Of Destruction



Di tengah2 malam yang syahdu ni.. dalam kebosanan serta malas mau buat tutorial.. jadi aku buat la entri pasal blog http://einleach0c0lategirl.blogspot.com/ kena hack oleh

TD Crew - Brother Of Destruction iaitu PENGEMBARA TIMUR dan PENJEJAK BADAI..

Kepada mereka yang kena hack oleh mereka ni rilek,.. jangan risau blog anda akan dikembalikan..

Aku baru lepas lepak di fanpage PENJEJAK BADAI,.. ramai juga yang kena tawan.. dan semua akaun dikembalikan...

Tujuan mereka adalah untuk kebaikkan bersama..

Anda boleh tengok sendiri pada blog yang mereka hack tu..

Jika blog tu telah pulih... anda boleh tengok pada live demo...

Live Demo

Jadi kepada yang belum kena tu pandai2 la jaga akaun blog.. cara tingkat security blog aku suda buat.. pandai2 la charii.. bai bai..

Sekian

6 ulasan:

syasyajohan berkata...

bro,asal leh jadi cenggini pulak.err,camne pun nak up security blog

Polskahackrew berkata...

SYASYAJOHAN : macam2 punca kena hack.. apa yang penting.. tingkatkan security.. ('',).. kurang sikit risiko.. ('',)

gHadiskeCik berkata...

pnh gak kna hack oleh penjejak badai..huhu nsib yg hack tu org yg bek2..lau tak nahaslh aku pnya blog

Polskahackrew berkata...

dorg x jahat.. kira ok la tu.. ada juga kesedaran.. hehe

J.Brian berkata...

mari buka
http://johanesbrian.blogspot.com/

Polskahackrew berkata...

@J.Brian

thanks singgah bro

entri ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...