10/02/12

farrahain96.blogspot.com ditawan oleh Monkey D Luffy




masa aku tengah cuba2 buat website.... bila aku buka blog dan tengok shoutbox aku.. aku diberitahu pasal ni oleh b3nt3n.. huhu.. rindu nak tgk en b3nt3n beraksi..

b3nt3n bagitau yang bukan dia yang buat.. tp kwn dia daa,, huhu

kepada pemilik blog tu harap bersabar ek.. akaun tu akan dikembalikan juga,,

Anda boleh tengok sendiri pada blog http://farrahain96.blogspot.com/..

Agak menarik jugak susunan script deface dari Monkey D Luffy.. ('',)

Jika blog telah pulih.. anda boleh lihat karya Monkey D Luffy pada live demo

LIVE DEMO

Sekian

7 ulasan:

~nazaku~ berkata...

seramnya jugakkkkkkk...

huhuuhuh...

Polskahackrew berkata...

huhu,, memang seram.. lg seram klu kena.. ('',)

Gary Asip berkata...

nasib la... huhuhu~..

FEDO berkata...

Seram pa 2?

Polskahackrew berkata...

@FEDOseram bro klu kena.. ('',)

Bpk radi berkata...

Buat saudara punya permasalahan ekonomi: hub aki santoro,karna saya sudah membuktikan bantuan aki santoro yang berminat,hub aki santoro di nomor 0823 1294 9955, atau KLIK DI SINI

Bpk radi berkata...

Buat saudara punya permasalahan ekonomi: hub aki santoro,karna saya sudah membuktikan bantuan aki santoro yang berminat,hub aki santoro di nomor 0823 1294 9955, atau KLIK DI SINI

entri ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...