23/10/11

Segmen : ::AFZALSUKASUKI BLOGLIST SUPERSENGAL::




Jom sengalkan diri bersama AFZALSUKASUKI...sapa yang x kenal ngan blogger ni..dia memang sengal..kalo x sengal mana nak buat segmen super sengal ni....






Dialog : Perghhh...rasanya aku lah jejaka yang terpaling macho sekali..posing maut depan maivi puteh tah sapa punya dah tu kaki bersilang..kepit habissss...siap masuk dalam segmen super sengal lagi..memang komfom lepas ni berduyun2 awek nak tanya no fon aku ngan blogger super sengal incik AFZALSUKASUKI...hehehehehe...



sekian..daaaaa

5 ulasan:

afzalsukasuki berkata...

hehe trimas bro..trimas.terharu aku malam ni.tggu entry keputusan aku esok ye :) trimas sekali lagi bro :)

Polskahackrew berkata...

@afzalsukasukiok bro..ku tungguu........

sis92 berkata...

hehe sis pun join jugak..
sama2 menyengalkan diri :P

Polskahackrew berkata...

@sis92aku pun dapat join segmen ni last minit..sebab bz..nasib baek sempat menyenggalkan diri..hehe

Fhina Sulistiawati berkata...

ANDA PASTI DI BANTU KARNA KAMI SUDAH MEMBUKTIKANYA
Pusat Pesugihan di Tanah Jawa Timur
Apakah anda mempunyai masalah dibawah ini:
- Kesulitan Ekonomi
- Banyak Hutang
- Rejeki Seret
- Susah Mencari Pekerjaan
- Susah jodoh
- Pasangan Selingkuh
- Sakit menahun dan di vonis dokter tidak akan bisa sembuh
- Belum Mempunyai keturunan

Ki DARMO Siap menjadi perantara hajat dibawah ini: jual beli tuyul
-Pesugihan Dana Gaib-Pesugihan Tuyul
- Pesugihan Tanpa tumbal
- Pesugihan Kakang Kawah Adi Ari-ari
- Pesugihan Tuyul
- Pesugihan Buto Ijo
- Pesugihan Nyi Blorong
- Pesugihan Kembang Kantil
- Pasang Susuk kembang Kantil
- Pelet Mimi lan Mintuno
- Pengasihan Semar Mesem
- Pengasihan Jaran goyang
- Memisahkan Pasangan Selingkuh
- Pengobatan Kanker, HIV, dll
- Ritual Memohon Keturunan
- Backing Usaha
- Pengisian Benda Pusaka
- Mengusir Hantu dll
- Pencalonan Lurah, Camat dll
- Ritual Enteng Jodoh
ATAU BERMINAT ANGKA TOGEL DI JAMIN TEMBUS 2D,3D,4D,5D,6D,7D,
ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI DARMO--http://sayajual-awakbeli.blogspot.com

entri ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...