11/03/12

Sahabat Katak Comel





Sudah lama aku tidak join mana2 segmen yang dianjurkan oleh para sahabat blogger.. akhirnya ada juga aku join segmen Mirakim

Walaupun aku join ni kira last minit.. tapi sempat juga.. huhuhu... jom meriahkan lagi segmen ni..

Kepada sesiapa yang berminat untuk join sila klik pada banner di atas,,

Segmen tutup 11 mac 11:59pm

Mangsa tag

HalimKich

Sekian

28 ulasan:

Drakula Comel berkata...

time kasih ekk join segmen miera..ehehe

Polskahackrew berkata...

@Drakula Comel
sama2 kasih.. ('',)

khairul berkata...

teringin gak nk join nih

Polskahackrew berkata...

@khairul
da x sempat da bro.. huhu.. ('',)

SHAHIDA SHIDA berkata...

dah lewat la tak sempat nak join..:(

Polskahackrew berkata...

@SHAHIDA SHIDA
x apa.. nanti klu ada lagi sy inform.. ('',)

misz_eyza berkata...

awak..jgn marah naa,,,

sy nak request tuto blh tak huhu... (~_~)

Master Software Mobile berkata...

Kunjungan silaturahmi sobat...

Polskahackrew berkata...

@misz_eyza
sory lambat reply.. nak request tutorial apa?

Polskahackrew berkata...

@Master Software Mobile
thanks singgah

misz_eyza berkata...

@Polskahackrew owh oke tak per...sy nak buat widget sblh kiri tue duduk dalam button...contoh bila kita klik button tue akan dipaparkan isi kandungan button tue...

Hzndi berkata...

Kunjungan pertama kali, salam kenal dan jgn lupa brkunjung juga ke blog saya :)

Scarlett O'Hara berkata...

Comelnya kitty tmpt komen!

Hzndi berkata...

datang lagi nih :D

Full Version Software berkata...

hellooo saling follow yuk

Hzndi berkata...

im here again

Zen Wednesday berkata...

Happy Sunday for all

Hendri Prastio Kurniawan berkata...

happy blogging aja ya sob....

putra gerrald berkata...

follow yha blog gua, udah tag follow tu blog anda...hhee..terima kasih.. www.putragerald.co.cc

training outbound di malang berkata...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin abu izzudin berkata...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Nur Khairiah Irwanie berkata...

jom join ini :) http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2013/11/giveaway-giga-join-win-by-wanie-putri.html

dom jenkinson berkata...

keropi ya :D

Sewa mobil jakarta

Wayan Ludra berkata...

Mantap gan
sewa mobil di bali
bali wisata murah
bali paket wisata
bali travel online

Van-Howtan's Simarmata berkata...

http://shoping-moment.blogspot.com

Glucogen, Slimmer, Teragen, Coffee, Propolis, Biocel

Syawaluddin Amin berkata...

nice info gan
trims.
http://www.dutarentalmedan.com/

Bpk radi berkata...

Buat saudara punya permasalahan ekonomi: hub aki santoro,karna saya sudah membuktikan bantuan aki santoro yang berminat,hub aki santoro di nomor 0823 1294 9955, atau KLIK DI SINI

Bpk radi berkata...

Buat saudara punya permasalahan ekonomi: hub aki santoro,karna saya sudah membuktikan bantuan aki santoro yang berminat,hub aki santoro di nomor 0823 1294 9955, atau KLIK DI SINI

entri ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...